• Gemakkelijk bestellen en afhalen in de winkel
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75 (NL)
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
Nederlands
Duits
menu
0
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Het team van Zooveel voor dieren

Maak kennis met ons team! Zij staan elke dag klaar voor jou en jouw huisdier. De kennis van onze medewerkers gaat verder dan de basis en zij staan je dan ook graag te woord.

HELEN

EIGENAAR

Bij Zooveel voor dieren is onze missie simpel: we willen elke dierenliefhebber laten zien hoe je het beste uit je huisdier kan halen. Helen en haar team staan altijd klaar om goed te luisteren naar jouw wensen. We bieden professionele hulp en hebben alles wat je nodig hebt voor het houden van een huisdier.

CHANTAL

TEAMCAPTAIN

Chantal is helemaal fan van haar Franse Bulldogjes Teddy en Bobbie. Chantal werkt vanaf het begin bij onze winkel. Zij kent elk product en weet dan ook precies waar je het kunt vinden. Ze kan je uitgebreid adviseren over voeding van hond, kat tot konijn. Door haar jarenlange ervaring is zij absoluut allround onderlegd.

ROMANA

TEAMCAPTAIN

Romana heeft twee chihuahua’s, een shiba inu, een agapornis en een aquarium. Ze houdt erg van dieren en helpt je graag met al je vragen. Ook vindt ze het erg belangrijk dat de winkel er netjes en overzichtelijk uit ziet, zowel voor als achter de schermen. Aangezien er elke week nieuwe items in onze winkel binnenkomen heeft ze daar een leuke uitdaging aan!

CYNTHIA

VERKOOPMEDEWERKER

Cynthia heeft 4 katten genaamd Simba, Misty, Bengeltje en Snowie. Een echte beestenboel! Cynthia staat je graag te woord over al je vragen. Met liefde gaat ze samen met jou op zoek naar het beste voor jou en je huisdier.

MARGO

VERKOOPMEDEWERKER

Margo heeft een hondje Luusie. Een kruising van een Chihuahua en een Teckel, 2 paarden, 2 katten en 3 kippen. Ze kan je advies geven over voeding en ook het aanmeten van tuigen doet ze graag. Ook kan je bij haar terecht met al je vragen over kippen en knaagdieren.

LEONIE

VERKOOPMEDEWERKER

Leonie heeft een grote passie voor dieren. Ze heeft thuis een hond Daan, cavia Julian, konijn Snoetje en 2 soorten aquaria. Leonie staat je graag te woord en je kunt haar advies vragen over alle producten in de winkel.

DAGMAR

VERKOOPMEDEWERKER

Dagmar is opgegroeid met het verzorgen van de meest uiteenlopende soorten dieren! Van lama’s, struisvogels, geiten, eenden en herten tot konijnen, honden en poezen. Dagmar heeft bij verschillende bedrijven gewerkt en stage gelopen om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Zelf heeft ze thuis een hond genaamd Yuki, een grasparkiet genaamd Fret en een axelotl genaamd Frendrik. Als afgestudeerd paraveterinair dierenartsassistent staat ze elke dag van de week voor jouw huisdier klaar!

LINDA

VERKOOPMEDEWERKER

Onze sportieve amazone Linda werkt sinds dit jaar bij ons. Linda heeft de nodige ervaring met honden, katten, paarden, konijnen en cavia’s. Ons brede assortiment op het het gebied van huisdieren is waar Linda zich helemaal thuisvoelt. Als je vragen hebt dan helpt ze je hier graag mee verder.

CLAUDIA

VERKOOPMEDEWERKER

Claudia heeft met 5 katten, 2 honden, 4 konijnen en 5 kippen een eigen dierentuin in huis! Ze werkt om het weekend ook op een zorgboerderij waar ze de dieren verzorgd. Claudia is super gek op dieren, houdt van dierverzorging en helpt je graag met al je vragen.

JELLE

VERKOOPMEDEWERKER

Jelle houdt zich al sinds zijn twaalfde bezig met dieren en is vooral dol op honden en paarden. Het is ook sinds zijn twaalfde een droom om in een dierenwinkel te kunnen werken. Jelle is vaak te vinden bij de vrachtverwerking en zorgt dat de winkel altijd goed gevuld is.

ISA

VERKOOPMEDEWERKER

Isa heeft thuis altijd honden gehad en vind honden dan ook geweldig. Ze heeft de opleiding dierverzorging succesvol behaald en is nu aan het doorstuderen om meer over de verkoopwereld te leren. Isa heeft veel liefde voor dieren en haalt veel plezier uit werken met dieren. Ze deelt deze passie en haar kennis graag met jou!

ROSEMARIJN

VERKOOPMEDEWERKER

Rosemarijn komt helemaal uit Alkmaar en heeft een opleiding Diermanagement voltooid. Ze wil veel leren en ontwikkelen op de werkvloer en is altijd positief. Rosemarijn staat altijd klaar om te helpen en om jouw huisdier lekker te verwennen.

Amber

VERKOOPMEDEWERKER

Amber houdt veel van dieren en heeft thuis 3 schattige dwergweesjes. Ze vindt het leuk om in haar vrije tijd met haar paard of honden op stap te gaan. Ook volgt ze al een aantal jaren verschillende cursussen met haar honden waarover ze je veel kan vertellen.

DIEDERIK

MARKETEER

Diederik is dé marketeer van onze winkel. Hij zet graag zijn schattige Oudduitse Herder Nimah op de foto en vindt het ook super leuk om foto’s en video's van jullie huisdieren te ontvangen via onze Instagram en Facebook. Naast het ontwerpen van onze posters en het organiseren van nieuwe acties, houdt hij jullie op de hoogte van al het laatste nieuws via onze nieuwsbrief.