• Gemakkelijk bestellen en afhalen in de winkel
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75 (NL)
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
Nederlands
Duits
menu
0
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Prins

   
 

Gratis bewaarbox bij aanschaf van een Prins diepvries vlees menu!

Vers vlees draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van je hond. Het zit boordevool belangrijke voedingsstoffen die bijdragen aan een glanzende vacht en een sterk immuunsysteem. Bij aanschaf van een Prins diepvries vlees menu ontvang je deze maand een gratis diepvriesbewaarbox. Zo blijft het vlees langer vers en blijft je hond genieten van elke maaltijd.

 
   


Prins is een hoogwaardige, 100% natuurlijk honden- en kattenvoeding, waarbij het welzijn van de hond of kat voorop staat. Om deze reden zijn er geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan de voeding toegevoegd. Bij Prins honden- en kattenvoer staat kwaliteit voorop.

Voor elke hond of kat een kwalitatieve voeding

Prins heeft voor elke levensfase van jouw huisdier een geschikte, kwalitatieve voeding. Zo geniet jouw hond of kat niet alleen van een smakelijke voeding, maar ook van een gezond leven. Het verbeteren van het welzijn van dieren is namelijk het doel dat Prins nastreeft. Naast de reguliere voeding heeft Prins ook een speciale lijn met hoogwaardige dieëtvoedingen om honden en katten met overgewicht, diabetes, nier- en leverfalen, voedselgevoeligheid, gewrichts-, huid- of vachtproblemen en blaasproblemen te ondersteunen.

Prins hondenvoer of kattenvoer kopen?

Kom langs bij Zooveel voor dieren in Enschede voor een uitgebreid assortiment Prins hondenvoer en kattenvoer. Uiteraard ben je in onze winkel ook aan het juiste adres voor het beste advies over de voeding voor jouw hond of kat.